Οι Πύλες του Αλλόκοσμου (2007) - Δεύτερη έκδοση, ενημερωμένη & επαυξημένη

 

Προσωπική έκδοση του συγγραφέα, διαστάσεις 29.5 Χ 21 εκ. (Α4), σελίδες 579, (με ευρετήριο), 245 ασπρόμαυρες φωτογραφίες & διαγράμματα, ευρετήριο, τιμή 45.

Για περισσότερες λεπτομέρειες και τον τρόπο απόκτησης κάντε κλικ εδώ


Σχεδόν μια δεκαετία μετά την πρώτη έκδοση του βιβλίου από τον Μάριο Βερέττα (1999), ειναι τώρα διαθέσιμη η δεύτερη έκδοση -ουσιαστικά ένα νέο βιβλίο. Η δεύτερη έκδοση ειναι εμπλουτισμένη με πολλά νέα στοιχεία, εκατοντάδες υποσημειώσεις, δεκάδες φωτογραφίες, ενώ διορθώθηκαν παλιά λάθη και αβλεψίες. Οι νέες Πύλες του Αλλόκοσμου περιέχουν 25% περίπου περισσότερο υλικό από την παλιότερη έκδοση. Ουσιαστικά έχει προστεθεί ύλη ενός νέου βιβλίου 40.000 λέξεων. Επίσης ο αριθμός των φωτογραφιών-σχημάτων είναι πενταπλάσιος από την πρώτη έκδοση (245 έναντι 56). Τέλος ελήφθη ιδιαίτερη μέριμνα για ένα πληρέστερο και λεπτομερέστερο ευρετήριο (την τεράστια και αδικαιολόγητη έλλειψη που παρατηρείται σχεδόν στο σύνολο των ελληνόφωνων βιβλίων έρευνας του παραφυσικού)


Αλήθεια, αναρωτηθήκατε ποτέ πόσο αλλόκοτα αινιγματικοί είναι οι ελληνικοί θρύλοι και για ποιό λόγο;

Σκεφτήκατε ποτέ πόσο "πραγματικά" μπορεί να είναι πλάσματα όπως οι νεράιδες, οι βρικόλακες, τα τελώνια, οι αράπηδες και τα αερικά που στοιχειώνουν τις σελίδες της Λαογραφίας μας;

Εξετάσατε ποτέ τη σχέση που μπορεί να έχουν οι θρύλοι με αυτά που σήμερα αποκαλούμε παραφυσικά φαινόμενα -τα φορτεανά περιστατικά, τα UFO, τα φαντάσματα και τα στοιχειώματα;

Ψάξατε ποτέ σε βάθος για να δείτε σε ποιό σημείο και βαθμό οι ελληνικοί θρύλοι συναντούν μια απίστευτα αρχαιότερη, ανατριχιαστική παράδοση;

Ηταν μαζί μας, είναι μαζί μας και θα εξακολουθησουν να μας συντροφεύουν στις περιπλανήσεις μας στην πραγματικότητα. Τα Πλάσματα της Σκοτεινής Πλευράς στοιχειώνουν τις ερημιές της υπαίθρου, τα ψηλά βουνά, τις ακροθαλασσιές και τις σύγχρονες πόλεις μας.

Ενα συναρπαστικό ταξίδι στους κόσμους που αχνοφέγγουν μέσα από κάποιες απροσδιόριστες πύλες -που είναι πιο κοντά απ' όσο τολμούμε να υποθέσουμε

Η πρώτη έρευνα του είδους της γεμάτη συγκλονιστικές αποκαλύψεις, απίστευτους συσχετισμούς και στοιχεία από το αρχείο του Θανάση Βέμπου που βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας.

Οταν διαβάσετε αυτό το βιβλίο, θα δείτε την ελληνική γη με άλλα μάτια.


Τι γράφτηκε για τις «Πύλες του Αλλόκοσμου»

«…έρευνα γεμάτη με συγκλονιστικές αποκαλύψεις, μυστηριώδεις διαδρομές, απίστευτους συσχετισμούς, φωτογραφίες και στοιχεία από το προσωπικό αρχείο του συγγραφέα… ένα βιβλίο που θα μεταλλάξει την προοπτική σας και θα σας κάνει να δείτε την ελληνική γη με άλλα μάτια»

περιοδικό Strange, Φεβρουάριος 2000

«Και μόνον από τη συγκέντρωση του υλικού, τούτο το έργο είναι πράγματι η εκτενέστερη έρευνα που έγινε στην Ελλάδα για τα παραφυσικά φαινόμενα… Αναμφίβολα ο συγγραφέας διαθέτει ένα άλλο μάτι για να παρατηρεί τον κόσμο, φρέσκο και διεισδυτικό…»

περιοδικό Ανεξήγητο, Σεπτέμβριος 1999.

«…ένα ταξίδι πραγματικά συναρπαστικό… μια πολύ αξιόλογη δουλειά…»

περιοδικό Επιλογή, Οκτώβριος 1999